In onze winkel kan u kiezen uit een ruime voorraad van meer dan 2000 gezelschapsspellen. U vindt bij ons de klassieke spellen (schaken, dammen, go, …) kaartspellen, breinbrekers, strategiespellen, het gewone en het betere bordspel, zoals de Kolonisten van Catan, Ticket to Ride, Gipf, Carcassonne, Jungle Speed e.a.
Wie graag een spel uitprobeert, kan dit in de winkel, waar een ruim aanbod demo-spellen beschikbaar zijn. Een aanrader is onze maandelijkse spelavond : het speelcafé, waar u in een gezellige sfeer een aantal spellen kan uitproberen.

Uiteraard vindt u ook nog meer speelgoed in onze zaak, met de nadruk op “echt speel-goed”. Naast leuke hebbedingetjes zijn de belangrijkste merken opgenomen in ons assortiment: Haba, Brio , Djeco, Sigg, Galt, Papo, 4M-crea, …. en ook een mooi assortiment puzzels !

Op onze website staat veel … maar we hebben nog meer in de winkel.
Indien u online een bepaald artikel niet vindt, bel of mail ons dan of kom even langs!

 

Klantenkaart

 

De klantenkaart geeft u in november en december recht op een korting van 5 % op het totaalbedrag van uw aankopen van het lopende jaar. Kocht u in totaal voor meer dan 100 € , dan verdubbelt uw korting : u krijgt 10 % !

Klantenkaarten moeten dus niet vol gespaard worden
– u krijgt deze korting ook als u maar 1 of 2 aankopen deed tijdens het lopende jaar- maar de kaart is wel maar 1 jaar geldig. De korting vervalt elk jaar op 31 december.

 

Parkeren

Met wat geluk vindt u parking voor de deur.

Op het De Becker Remyplein is een ruime bovengrondse parking.

Vlakbij de winkel is er de grote ondergrondse parking “Station P1”, inrit langs de Martelarenlaan, waar u een half uur GRATIS mag parkeren. Op zaterdag betaalt u 1€ per uur (met een max van 5€).

Speelgoed Mertens Parkeren

 

Spellentoog

 

Speelgoed Mertens Spellentoog

In de winkel staat een spellentoog doorlopend ter beschikking van onze klanten.

U kan er uitleg krijgen over verschillende spellen en ze inkijken.